Κεντρική Διεθνή “Θα μας βοηθήσει ο τρόπος της νίκης”

“Θα μας βοηθήσει ο τρόπος της νίκης”

vaggelis margaritis paok nanter

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την νίκη της ομάδας του επί της Ναντέρ, τονίζοντας πως έδειξε θέληση για την νίκη. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ακόμη ότι ο τρόπος, που ήρθε η νίκη, θα τους βοηθήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν απέναντι σε αυτή την ομάδα. Ελέγξαμε τα συναισθήματα μας, μείναμε δυνατοί μέχρι το τέλος και αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες που έχουν επιστρέψει οι τραυματίες της Ναντέρ, έχει την ίδια εικόνα. Νίκησε τη Βόννη και τη Λε Μαν με μεγάλες διαφορές. Η ποιότητα της μας ανάγκασε να δεχτούμε μεγάλα σουτ. Το είχαμε συζητήσει ότι δεν έπρεπε να το παρατήσουμε. Το ότι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, μας έδωσε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης”

Ρωτήθηκε για τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε η ομάδα του αλλά και στην αντίδρασή της: “Η σημασία της νίκης μας κάνει καλό για δύο λόγους. Ηταν η πρώτη στο BCL και ήταν απαραίτητη οπότε ελέγχουμε την παρουσία μας. Στο ψυχολογικό κομμάτι είναι σημαντική για τη δουλειά που κάνουμε έχοντας αντιμετωπίσει αρκετά θέματα στη χημεία μας. Μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε. Ένα σουτ, μια βολή μπορεί να σου αλλάξει την ψυχολογία. Οι παίκτες είναι άνθρωποι. Ο τρόπος της νίκης θα μας βοηθήσει.

Δεδομένα για εμάς ότι δεν μπορούμε να παίξουμε 40 λεπτά στο ίδιο επίπεδο, με καλές συνεργασίες και όσα είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε αποφασίσει το καλοκαίρι να φτιάξουμε ρόστερ με πολλούς παίκτες και αυτό είναι δύσκολο. Η Ναντέρ ήρθε με 10 παίκτες και έπαιξε με εννιά. Τα πράγματα κρίνονται από τον Γενάρη και μετά αποφασίσαμε να έχουμε μεγάλο ρόστερ. Δεν θα μπορούσαμε όμως να καλύψουμε το χαμένο έδαφος αν χάναμε. Η ομάδα χρειάζεται τον χρόνο της γιατί είναι καινούργια. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον 1,5 μήνα της προετοιμασίας γιατί είχαμε τραυματισμούς με τον Γκος, τον Αθηναίου, τον Τζόουνς. Χρειαζόμαστε λοιπόν χρόνο. Τη νίκη μας έδωσε το μεγάλο ρόστερ. Ο Ζάρας ήταν ο τελευταίος που χρησιμοποιήθηκε και ήταν ο πιο καθοριστικός”.

Ερωτηθείς για την απόδοση του Τζαμάλ Τζόουνς, είπε: “Ο Τζαμάλ είναι πολύ ξεχωριστός παίκτης. Μοναδικός. Δεν υπάρχει παίκτης με τα χαρακτηριστικά του. Η απουσία του ήταν κομβική. Σήμερα μας βοήθησε αρκετά. Θα συνεχίσει να είναι στο ρόστερ και θα αποφασίσουμε τις επόμενες μέρες για την 6άδα των ξένων”.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παραμονής του Νώντα Παπαντωνίου καθώς σε ερώτηση απάντησε… “Είναι ένα παιδί που ήρθε εσπευσμένα λόγω του τραυματισμού του Γκος και της απουσίας του Αθηναίου. Δεν πήρε τον χρόνο που του αναλογεί παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια. Θα συζητήσουμε μαζί του και μετά θα πάρουμε την απόφαση για το μέλλον του, αφού το συμβόλαιο του λήγει στις 3 του μήνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…