Κεντρική Basket League Χολαργός “Συγκεντρωμένοι 40 λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη”

“Συγκεντρωμένοι 40 λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη”

dionysis skoulidas holargos xolargos peristeri

Ο Χολαργός πανηγύρισε την πρώτη του ιστορική νίκη στην Basket League, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε τον Κολοσσό Ρόδου. Πλέον, μπροστά του έχει το παιχνίδι με το Περιστέρι και όπως τόνισε ο Διονύσης Σκουλίδας πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι 40 λεπτά για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Φτάνοντας πλέον στην τρίτη εβδομάδα του πρωταθλήματος έχουμε μπροστά μας το Σάββατο μια ομάδα, όπως είναι το Περιστέρι, που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με έναν ιδανικό τρόπο, έχοντας δυο νίκες, μια εντός και μια εκτός έδρας.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας για μας, αλλά πιστεύω πως έχουμε δουλέψει κατάλληλα για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση έχοντας κάνει την πρώτη και ιστορική εντός έδρας νίκη απέναντι στον Κολοσσό.

Όσο για το τι χρειάζεται να κάνουμε κόντρα στο Περιστέρι για να διεκδικήσουμε τη νίκη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και στο τέλος ελπίζω να καταφέρουμε να είμαστε εμείς οι νικητές του παιχνιδιού!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…