Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει σε γρήγορο ρυθμό”

“Όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει σε γρήγορο ρυθμό”

toupane

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Χίμκι στην πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Ο Άξελ Τουπάν ανέφερε ότι είναι προετοιμασμένοι για την έναρξη των αγώνων και τόνισε ότι είναι όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει σε γρήγορο ρυθμό.

Αναλυτικά:

“Είναι το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, οπότε αυτό είναι καλό. Είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν βλέπουμε την ώρα να πάμε εκεί» σχολιάζοντας το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί εκτός έδρας: «Δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Ίσως είναι καλύτερα που ξεκινάμε εκτός έδρας. Γιατί, οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες. Δεν υπάρχει κάποιο αβαντάζ ή κάτι άλλο, οπότε είναι καλύτερο”.

Για το πλάνο του Ντέιβιντ Μπλατ και το γρήγορο μπάσκετ: “Είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστείς στη φιλοσοφία του Ντέιβιντ Μπλατ. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει σε γρήγορο ρυθμό, οπότε είναι καλύτερα για όλους μας. Έτσι, εμείς θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …