Κεντρική Basket League Άρης “Oι οργανωμένοι δεν μάλωσαν με την ομάδα…”

“Oι οργανωμένοι δεν μάλωσαν με την ομάδα…”

goulielmos papageorgiou 3

Για την κατάσταση στον Άρη μίλησε ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ανέφερε:

Ο κ. Παπαγεωργίου είναι από τις παλιές δόξες της ομάδας μας. Αυτός που ξεκίνησε τη μεγάλη πορεία του Άρη. Ήταν το πρωτάθλημα, όπου ο Χάρης με τα περίφημα τρίποντα του, στην εποχή που δεν υπήρχαν, είχε ξεκάνει όλες τις ομάδες”.

Για την απόφαση του να αναλάβει τον Άρη:

“Κάποιος έπρεπε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Τώρα δε θα μιλούσαμε αν δε τα έβγαζε κανείς. Θεώρησα ως δική μου υποχρέωση, ότι ήρθε η ώρα που κάποιος πρέπει να επιστρέψει κάτι στη κοινωνία. Μέσα από τον αθλητισμό, όλοι μας μπορούμε να επιστρέψουμε κάτι. Ο ΑΡΗΣ ήταν, είναι και θα είναι, εκτός από την καρδιά των Αρειανών, θα είναι πάντα ένα σημειολογικά μεγάλο σωματείο, γιατί θα είναι το μοναδικό που κατάφερε να κυριαρχήσει σε μια ολόκληρη εποχή σε ολόκληρη την Ευρώπη, χωρίς τα λεφτά τα οποία ρίχνουν στη πρωτεύουσα. Είναι το θαύμα της εποχής του και παραμένει για πάντα ένα θαύμα”.

Για τις τελευταίες ήττες του Άρη:

“Η ομάδα αυτή είναι δημιούργημα -αθλητικά- του κ. Αγγέλου που πρέπει να πω ότι είμαστε τυχεροί και ευλογημένοι ταυτόχρονα που τον έχουμε και διοικητικά είναι ένα δημιούργημα όλης της ομάδας των ανθρώπων που βοηθάμε ώστε να ορθοποδήσει η ομάδα. Όλοι μαζί δουλεύουμε σε αυτή τη κατεύθυνση. Δε θα μπορούσα να μην πιστεύω σε κάτι στο οποίο συμμετέχω στη δημιουργία του. Πέρα από αυτό, θα πρέπει να μάθουμε όλοι να μένουμε στα βασικά και να κρατάμε πάντα τη ψυχραιμία στα δύσκολα. Όλοι αυτοί οι παίκτες, έχουν προσφέρει στο παρελθόν στην Ελλάδα πολλές και ωραίες στιγμές. Δεν γίνεται ξαφνικά να έγιναν χειρότεροι. Χρειάζεται πίστωση χρόνου για να δούμε την πραγματική εικόνα τους. Και θα την δούμε”.

Για την ανακοίνωση του SUPER της σε βάρος του”

“Δεν συνέβη τίποτα. Όλοι είμαστε Αρειανοί και εγώ προσωπικά θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που υποστηρίζουν πολλά χρόνια την ομάδα, όπως έγραψε και η ανακοίνωση μακριά και δεν μπορώ παρά να στηρίζω αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ δεν μάλωσα με κανέναν, αλλά νομίζω πως και οι οργανωμένοι δεν μάλωσαν με την ομάδα. Ήταν μια ανακοίνωση η οποία ήταν αποτέλεσμα, κυρίως, της στεναχώριας για τα δύο άσχημα αποτελέσματα. Κανένας δεν θέλει το κακό του Άρη, όλοι θέλουν το καλό του”.

Για τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο Άρης:

“Η ομάδα πληρώνει τις αμαρτίες του παρελθόντος. Σιγά-σιγά τις πληρώνει. Η τρέχουσα οικονομική χρήση εξυπηρετείτε νωρίτερα από την ώρα της. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί αυτό ξανά στον Άρη. Όλοι οι άνθρωποι είναι μια “γροθιά” για να κερδίσουμε το στοίχημα μας. Νοικοκυριό, ήθος, καλός αθλητισμός και οι οικογένειες να γυρίσουν στο γήπεδο. Αυτά είναι τα συνθήματα που έχουμε να πούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…