Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο στόχος μου είναι μεγάλος στον Ολυμπιακό…”

“Ο στόχος μου είναι μεγάλος στον Ολυμπιακό…”

Για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο αλλά και για τον Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Γιατα καλά λόγια του του Μπλατ:Δεν είναι τόσο δύσκολο. Δεν κοιτάω κοντά, αλλά μακριά. Βάζω μακρινούς στόχους. Ακόμα κι αν είναι δύσκολη η καθημερινότητα και έχεις υπομονή και επιμονή, επειδή κοιτάω μακριά και ο στόχος μου είναι μεγάλος σε αυτή την ομάδα, πιστεύω ότι δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο. Ελπίζω να είναι μια αρχή για μια ωραία συνέχεια”.

Για τις δυσκολίες αυτής της εβδομάδας: “Η ομάδα έχει εμπειρία. Η κούραση είναι ένας παράγοντας. Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε στην έδρα μας. Έχουμε μεγάλο βάθος. Όπως είπε και ο κόουτς, έχουμε παιδιά που μπορεί να μην έπαιξαν πολύ χθες, αλλά θα κάνουν step up. Αυτό σημαίνει να έχεις ποιότητα και βάθος. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο, για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη”.

Για την Αρμάνι Μιλάνο: “Ποτέ δεν τη θεωρούσαμε αφελή ομάδα, όπως λέτε. Πάντα έχει ομάδες με ταλέντο. Εμείς κοιτάμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να είμαστε σκληροί αμυντικά και να τρέξουμε στην επίθεση. Θέλουμε να ανταπεξέλθουμε στο γρήγορο τέμπο και να πάρουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Η Αρμάνι έχει ταλέντο. Πρέπει να μην απογοητευτούμε από ένα ξέσπασμά της. Με επιμονή και υπομονή σε βάθος χρόνου φέρνεις το ματς στα ίσια. Μια ομάδα σαν τη δική μας θα καταφέρει να το πάρει. Έχει εξαιρετικές μονάδες, αλλά δεν γυρίζει την μπάλα. Μετά από 15-20 επιθέσεις έρχεται ο εκνευρισμός. Γι’ αυτό και δεν θυσιάζονται στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ακόμα κι αν κάτι δεν πάει καλά. Μακροπρόθεσμα θέλουμε να βάλουμε το στοιχείο μας και να πάρουμε τη νίκη, για να μην χαλάσουμε τα μεγάλα διπλά. Για να εδραιωθούμε στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στο ΣΕΦ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός ΑΣΕΑΔ: Ο WADA μπαίνει στο «παιχνίδι»

Την Τρίτη θα καταθέσουν οι «ερυθρόλευκοι» τα υπομνήματά τους για την υπόθεση της Χατζηνικο…