Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο κόσμος να μας δώσει το πάθος του…”

“Ο κόσμος να μας δώσει το πάθος του…”

davied blatt

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο μίλησε ο Ντέβιντ Μπλατ την Πέμπτη. Αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε:

“Είχαμε δύο ματς σε λίγες μέρες και ενδιάμεσα είχαμε ταξίδια. Πρέπει σε αυτή την πρόκληση της Euroleague να είσαι έτοιμος πνευματικά και σωματικά. Ολοι είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι καλό…”.

Για τις Γιάνις Στρέλνιεκς και τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό: “Εχει έναν μυικό τραυματισμό. Θα δούμε μέρα-μέρα πώς θα πάει”.

Για την ομιλία του στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Μπασκόνια και τα καλά λόγια για τον Μπόγρη: “Oταν εχεις μια τόσο μακριά σεζόν, όλοι πρέπει να παλέξουν για το καλύτερο δυνατό. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο η ομιλία”.

Για την απόδοση του Νίκολα Μιλουτίνοφ: “Εκανε πολύ καλό παιχνίδι αλλά τον κάθε παίκτη τον χαρακτηρίζει η συνέπεια. Θέλω να δω αυτή την σταθερότητα από τον Νίκολα. Δουλεύει σκληρά”.

Για τα δύο εκτός έδρας ματς τα οποία κέρδισε ο Ολυμπιακός: “Ευτυχώς αντεπεξέλθαμε. Γυρίσαμε στην έδρα μας και κοιτάμε τα επόμενα ματς. Ειμαι χαρούμενος που θα παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας. Ελπίζω να μας δώσουν την ενέργειά τους, δύναμή τους και το πάθος τους”.

Για την Αρμάνι Μιλάνο: “Είναι μια πρόκληση για εμάς. Εχουν πολλούς καλούς παίκτες. Πρέπει να πάρουμε την πρόκληση συνολικά ομάδα και να εξολοθρεύσουμε τα όπλα τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…