Κεντρική Basket League Άρης “Μεγαλώνει” το ενδιαφέρον των χορηγών, πληθαίνουν τα ραντεβού…

“Μεγαλώνει” το ενδιαφέρον των χορηγών, πληθαίνουν τα ραντεβού…

aris macgee panathinaikos

Ο Άρης τελευταία παρουσιάζει πολύ καλή αγωνιστική εικόνα παίρνοντας το “διπλό” με αντίπαλο το Λαύριο ενώ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός με τον Παναθηναϊκό “πλησιάζοντας” στους πέντε πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δύο ματς στα οποία η δυσαρέσκεια που υπάρχει στους κόλπους της ΚΑΕ για την διαιτησία είναι δεδομένη (υπήρχαν στιγμές που ο Δημήτρης Γουλιέλμος… απορούσε με διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα με τους “πράσινους”)…

Σε κάθε περίπτωση το θετικό είναι πως οι “κίτρινοι” δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους σαν ομάδα και αυτό μεταξύ άλλων είναι… καλό -και- όσον αφορά την προσέλκυση των χορηγών. Από μόνο του, φυσικά, το όνομα του Άρη είναι τεράστιο προκειμένου να “έρθουν” χορηγοί στην ΚΑΕ, αλλά με την αγωνιστική άνοδο των “κιτρίνων” έχει εκφραστεί (από υποψήφιους χορηγούς) μεγαλύτερο ενδιαφέρον για συνεργασία με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Τα ραντεβού με χορηγούς τελευταία πληθαίνουν-αυξάνονται, υπάρχουν επαφές επί επαφών και το επόμενο διάστημα στις τάξεις του Άρη ελπίζουν να είναι σε θέση να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις (σε ό,τι αφορά τα deal).

Από εκεί και πέρα, η καλή αγωνιστική εικόνα του συνόλου του Αγγέλου πέραν του θέματος των χορηγιών, παίζει ρόλο και στο κομμάτι του κόσμου. Δηλαδή οι φίλαθλοι να “ζεσταθούν” περισσότερο όσον αφορά την στήριξη προς την ομάδα η οποία το καλοκαίρι “φτιάχτηκε” με πολύ κόπο λόγω της… καμμένης γης που άφησε η εποχή Λάσκαρη. Στον Άρη θέλουν και περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη στήριξη των φίλων των “κιτρίνων”και μέσα στο πλαίσιο αυτό πάρθηκε η απόφαση να υπάρξουν ειδικά “πακέτα” εισιτηρίων για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια στο FIBA Europe Cup.

H εικόνα του -σχεδόν- γεμάτου Παλέ στο ματς με τον Παναθηναϊκό και η πανέμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των “κιτρίνων”, ήταν κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο για τα στελέχη του Άρη που ελπίζουν ο κόσμος να βρίσκεται στο εξής ακόμη πιο κοντά στο σύνολο του Αγγέλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…