Κεντρική Basket League Χολαργός “Με συνδέουν πολλά πράγματα με τον Κολοσσό, αλλά…”

“Με συνδέουν πολλά πράγματα με τον Κολοσσό, αλλά…”

likogiannis

Tην πρώην του ομάδα, τον Κολοσσό Ρόδου, θα αντιμετωπίσει ο Άρης Λυκογιάννης ως τεχνικός του Χολαργού. Ο Ελληνας κόουτς δήλωσε:

“Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Για εμάς επί της ουσίας είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας στην Α1, ενώ και για τον Κολοσσό είναι επίσης σημαντικό γιατί προέρχεται από μια εντός έδρας ήττα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου για τους δικούς της λόγους η κάθε ομάδα θα διεκδικήσει τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί καθαρά στον έλεγχο του ρυθμού, η ομάδα που θα ελέγξει τον ρυθμό θα είναι και εκείνη που θα κερδίσει”.

Για την βοήθεια του κόσμου υπογράμμισε: “Είναι μια καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής να έρθουν στο γήπεδο, να δουν και τον τρόπο που διαμορφώθηκε το κλειστό και να βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια να κάνουμε την πρώτη νίκη”.

Οσο για το ότι θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα; “Πιστεύω ό,τι πολύ πιο γρήγορα θα μπορέσω να προσαρμοστώ στα δεδομένα του αγώνα σε σχέση με την αναμέτρηση που θα γίνει στον δεύτερο γύρο στην Ρόδο. Με συνδέουν πολλά πράγματα με τον Κολοσσό, αλλά ως επαγγελματίας θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ομάδα μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…