Κεντρική Basket League Άρης “Με αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”

“Με αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιώργος Αγγέλου μετά το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα ο Ελληνας παίκτης ανέφερε:

“Ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση για μένα, δεν είχα ξαναβρεθεί σε αντίστοιχο παιχνίδι. Πιστεύω αυτό μας ένωσε ακόμα περισσότερο και όπως αποδείχθηκε από το παιχνίδι ήμασταν ικανοί να γυρίσουμε από μεγάλες διαφορές. Αυτό έδειξε πόσο καλή χημεία έχουμε  γιατί χωρίς τον προπονητή μας ήμασταν διατεθειμένοι να παλέψουμε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα”.

Για το ότι ο Άρης μείωσε στους πέντε πόντους: “Σε εκείνα τα σημεία χάσαμε εύκολα καλάθια από κάτω. Αν είχαμε λίγη περισσότερη συγκέντρωση και μαζί με τις βολές, θα είχαμε μια καλύτερη τύχη. Δώσαμε όμως το 100% απέναντι στον πρωταθλητή και τον κοιτάξαμε στα μάτια”

Για την συνέχεια: “Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αυτή η ομάδα έχει πολύ καλό μέταλλο. Δεν υπάρχει κάποια φόρμουλα, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Είμαστε μια νέα ομάδα και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι”.

Για τον κόσμο του Άρη: “Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα. Με αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Για τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: “Η προπόνηση και η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είναι βασισμένη στο να έχουν οι παίκτες ενεργεία κάθε μέρα και να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα και εγώ και ο Σλαφτσακης και ο Χρηστίδης, οι παίκτες από τη θέση 9 έως το 12 δηλαδή μπήκαμε και βοηθήσαμε. Η ομάδα έχει βάθος με 12 έτοιμους παίκτες και πιστεύω δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα με τα διπλά παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η «νουβέλ βαγκ» του ΑΡΗ πρόσφερε 60 φανέλες του Αυτοκράτορα σε παιδιά με καρκίνο

Αξιος συγχαρητηρίων είναι ο Α.Σ. Άρης, ο οποίος ενημέρωσε -επισήμως- πως “τα σωστά α…