Κεντρική Γ' Εθνική “Καρφιά” Ηλυσιακού για διαιτησία, γραμματεία και ΕΟΚ

“Καρφιά” Ηλυσιακού για διαιτησία, γραμματεία και ΕΟΚ

2018 10 22 1797

Με ανακοίνωση της η ομάδα του Ηλυσιακού εξέφρασε τα παράπονα της για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ομάδα του Λέχαιου. Η ομάδα των Ιλισίων μέσω της ανακοίνωσης της επιτίθεται στην διαιτησία της αναμέτρησης και κάνει έκκληση προς την ΕΟΚ να ορίζει διαιτητές που έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για την διεξαγωγή αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τραγικά τα όσα ζήσαμε από την αρχή μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε την προσπάθεια της γηπεδούχου ομάδας του Λέχαιου και τους συγχαίρουμε για τη νίκη τους.

Διαιτητές, γραμματεία, αλλά και ο κομισάριος σε ένα δικό τους παιχνίδι, σταματούσαν κάθε τρεις και λίγο τον αγώνα για να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τις φάσεις όπου το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο και ένα παιχνίδι που δεν άφησε την ομάδα μας να βρει ποτέ ρυθμό.

Δεν έγινε χρήση της κόρνας για όλο το πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μην γίνονται αλλαγές, να δίνονται τα τάιμ άουτ στην ροή που το παιχνίδι παιζόταν κανονικά, λάθη στην κατοχή μπάλας, μη καταλογισμός τεχνικών ποινών σε βρισιές, κλωτσιά αντικειμένου (όπου ο διαιτητής έδωσε και το χέρι του στο παίκτη για να τον ηρεμήσει), παράβαση 6 παικτών εντός παρκέ, είδαμε αλλαγή παίκτη στο ενδιάμεσο των βολών και αποκορύφωμα, δεχθήκαμε προειδοποίηση γιατί ο πάγκος μας πανηγύριζε θερμά τα καλάθια της ομάδας μας. Ένα παιχνίδι με όλα τα τραγελαφικά, να λήγει μετά από δύο ώρες.

Θα θέλαμε να μάθουμε με ποιά κριτήρια ορίζει η ομοσπονδία κριτές και διαιτητές, οι οποίοι δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις ούτε στα βασικά για την διεξαγωγή του αγώνα και με ποιό δικαίωμα χρησιμοποιεί ως δικαιολογία ο κομισάριος την λέξη πρωτάρηδες σε αυτό το επίπεδο.

Πραγματικά, όσο υπομονετικός και να είσαι, χάνεις την ψυχραιμία σου μετά από όλα αυτά”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…