Κεντρική Elite League “Η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη αξία στο νικητή”

“Η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη αξία στο νικητή”

sorotos karagiannis

Κόροιβος κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Καστοριά και ο Κώστας Σορώτος μετά το ματς δήλωσε ότι η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη αξία στον νικητή. Από την πλευρά του ο Νίκος Καραγιάννης σημείωσε ότι αυτό ήταν το χειρότερο αμυντικά παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Κώστας Σορώτος: “Η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη αξία στο νικητή κι αυτό ισχύει στην περίπτωση αυτή σήμερα. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σε έναν προπονητή που η θέση του είναι στην Α1 πήρα μια μεγάλη νίκη! Δεν κρίνεται φυσικά τίποτα από την 4η αγωνιστική και μόνο αν δείξει συνέπεια μια ομάδα μπορεί να έχει καλή συνέχεια. Εύχομαι ο κόσμος να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά μας, γιατί βλέπετε ότι αυτά τα παιδιά σέβονται το σύλλογο, τη φανέλα, την πόλη και την προσπάθεια και τον ιδρώτα που χύνουμε καθημερινά για να στέκεται σε υψηλό επίπεδο ο Κόροιβος και να κάνει περήφανους τους φιλάθλους του!”.

Νίκος Καραγιάννης: “Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη νίκη και στον κόουτς γιατί χωρίς παίχτες ας πούμε πρώτης γραμμής έχει φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα. Ήταν το χειρότερο δικό μας αμυντικό παιχνίδι, ενώ ο Κόροιβος από την άλλη είχε μόνο 4 λάθη. Ηττηθήκαμε δίκαια λοιπόν, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…