Κεντρική NBA “Χάλασαν” το εντός έδρας ντεμπούτο του ΛεΜπρόν οι Ρόκετς! (vids)
NBA

“Χάλασαν” το εντός έδρας ντεμπούτο του ΛεΜπρόν οι Ρόκετς! (vids)

lebron paul

Στη “σκιά” των μη μπασκετικών δραστηριοτήτων που έλαβαν χωρά στο παρκέ του Staples Center, οι Χιούστον Ρόκετς επιβλήθηκαν των Λέικερς με 124-115 και “χάλασαν” τη γιορτή που είχε στηθεί προς τιμήν του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο “βασιλιάς” έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας, με την ατμόσφαιρα να είναι “ηλεκτρισμένη” εξαρχής αλλά τα προβλήματα των Λέικερς, ιδίως στους αμυντικούς αυτοματισμούς, δεν του επέτρεψαν να πανηγυρίσουν.

Το χρονικό σημείο όπου οι δύο ομάδες απέκτησαν απόσταση ήταν τα τελευταία λεπτά, αμέσως μετά τον “χοντρό” καυγά ανάμεσα σε Κρις Πολ, Ραζόν Ρόντο και Μπράντον Ίνγκραμ. Συγκεκριμένα, οι Ρόκετς “έτρεξαν” σερί 15-8 και πήραν ξεκάθαρη απόσταση από τον αντίπαλο, με το τρίποντο του Χάρντεν να διαμορφώνει το 120-113 και να “κλειδώνει” την υπόθεση-νίκη.

Ο περσινός MVP έκλεισε την αναμέτρηση με 36 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (5/9 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 11/15 βολές) αν κι υπέπεσε σε 6 λάθη. Ο Πολ είχε 28 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής ενώ ο Κλιντ Καπέλα έκανε τη δουλειά κάτω από το καλάθι με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Από την άλλη, ο ΛεΜπρόν σταμάτησε στους 24 πόντους, μαζί με 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Τζαβέλ ΜακΓκί έκανε την έκπληξη με 16 πόντους και 5 τάπες ενώ, 3 παίκτες των γηπεδούχων ήρθαν από τον πάγκο και σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…