Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας!

Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας!

ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο ότι δόθηκε παράταση για ακόμα μια εβδομάδα στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει.

Η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της για την εντυπωσιακή τους ανταπόκριση στις κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Το «φράγμα» των 8.000 ήδη «έσπασε», όπως και το περσινό ρεκόρ στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, για μια ιστορική χρονιά όπου το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και επιτυχιών.

Η ζήτηση παραμένει ακόμη μεγάλη και γι’ αυτόν τον λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως δίνει παράταση μίας εβδομάδας στη διάθεση των καρτών διαρκείας (μέχρι την Παρασκευή 19/10), προκειμένου να προλάβουν όλοι οι φίλαθλοι που επιθυμούν να κλείσουν μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ, επωφελούμενοι μοναδικών προνομίων.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας αλλά και των μεμονωμένων εισιτηρίων τα όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague από τα κάτωθι σημεία:

  • Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.
  • Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.
  • Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
  • Αναφορικά με τις κάρτες διαρκείας ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 3503282 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00″.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…