Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: “Να είμαστε ανταγωνιστικοί και ισάξιοι”

Παντελάκης: “Να είμαστε ανταγωνιστικοί και ισάξιοι”

Giorgos Pantelakis

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα τη Φενέρμπαχτσε την Τετάρτη (24/10, 19:00) στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας “Τάσος Καμπούρης”. Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Παντελάκης, τόνισε ότι θέλει να είναι ανταγωνιστική η ομάδα του και να είναι ισάξιοι.

Αναλυτικά:

Γιώργος Παντελάκης: “Μετά τις αναμετρήσεις με την Βίσλα Κρακοβίας στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ. Μία ισάξια ομάδα με όλες στον όμιλό μας και που θα διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια σαν Ολυμπιακός ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θέλουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει στην πρεμιέρα μας στην Ευρωλίγκα και να μας δώσει την ώθηση για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα”.

Εβίνα Σταμάτη: “Περιμέναμε πως και πως αυτήν την στιγμή. Είναι σίγουρα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος η Φενέρμπαχτσε όμως εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στο παρκέ και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τη νίκη. Είμαστε Ολυμπιακός και διεκδικούμε μόνο τη νίκη με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε. Δεν αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα, όμως πιστεύω ότι ο κόσμος μας στην Χαλκίδα θα μας αγκαλιάσει και θα μας βοηθήσει απέναντι στην Φενέρμπαχτσε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…