Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός και LG συνεχίζουν την συνεργασία τους

Παναθηναϊκός και LG συνεχίζουν την συνεργασία τους

19 synent typoy lg kae paobc 1

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Παναθηναϊκός επέκτεινε την συνεργασία του με την LG. Οι “πράσινοι” παρουσίασαν την συνεργασία τους με την εταιρεία και μεγάλο χορηγό της ομάδας, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αναφέρει χαρακτηριστικά με αφορμή την συνεργασία αυτή πως η ομάδα του θέλει να έχει στο παρκέ “μοναδικότητα, ποιότητα και δύναμη”.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ,  Άρη Χριστόπουλος είπε χαρακτηριστικά: “Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την LG για έναν ακόμα χρόνο. Πρόκειται για μια ξεχωριστή εταιρεία παγκοσμίως στο είδος της. Δίνει μεγάλη σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Στόχος όλων είναι η επόμενη σεζόν να συνοδευτεί με επιτυχίες”.

Από τη πλευρά της η εκπρόσωπος της LG Γεωργία Σταυροπούλου, δήλωσε με τη σειρά της: “Χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε εδώ και ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για 3η σερί χρονιά με την πιο πετυχημένη ομάδα του ελληνικού μπάσκετ, η οποία έχει καταφέρει τόσα πολλά πράγματα. Επίσης συνδυάζεται μαζί με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τότε που ανέλαβε ο Τσάβι Πασκουάλ και ελπίζουμε ότι είναι ο προπονητής μέσα στο παρκέ, να είμαστε εμείς έξω από αυτό”.

Τον λόγο πήρε και ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος ανέφερε: “Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες, είναι μια από τις κορυφαίες της αγοράς με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους. Να είμαστε στην κορυφή. Όταν βλέπεις το σήμα της LG άμεσα σκέφτεσαι τρία πράγματα: Μοναδικότητα, ποιότητα και δύναμη. Αυτά που θέλουμε και εμείς να δείξουμε μέσα στο παρκέ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…