Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Βλάντο…. ξέρει να τον “πληγώνει”

Ο Βλάντο…. ξέρει να τον “πληγώνει”

aris paok vlado

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, όπως και να έχει, αποτελεί το σημείο αναφοράς του Χολαργού… Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη με πολλές παραστάσεις και “πλούσιο” βιογραφικό έχοντας τον ρόλο να πάρει από το… χεράκι την ομάδα του και να την οδηγήσει σε επιτυχίες. Το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη το Σάββατο υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς επιδιώκοντας να “αρπάξει” την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα καθώς μέχρι στιγμής έχει ένα θετικό αποτέλεσμα σε τρεις αγώνες.

Ο Γιάνκοβιτς σε σημαντικά παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχει δείξει πως… ξέρει να “πληγώνει” τον “Δικέφαλο”. Τουλάχιστον αυτό έχει κάνει τις δύο από τις τρεις τελευταίες σεζόν που έπαιξε στην Ελλάδα καθώς πέρυσι αγωνίστηκε στην Ανδόρα. Στο κρίσιμο ματς Κυπέλλου που έγινε στις 22/02/2015 , ήταν αυτός που “σκότωσε” τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας ήταν για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και ο “Δικέφαλος” είχε υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό.

Με το σκορ να είναι στο 68-68 ο Γιάνκοβιτς “χτύπησε” από τα 6.75 διαμορφώνοντας το τελικό 68-71 με ένα “μεγάλο” τρίποντο από οχτώ μέτρα, έτσι έδωσε την πρόκριση στους “πράσινους” και “έδιωξε” τα όποια όνειρα που έκανε ο ΠΑΟΚ για πρόκριση στον τελικό και διεκδίκηση του τροπαίου (στον τελικό τότε έπαιξε ο Απόλλων Πατρών με αντίπαλο τον Παναθηναικό). Ο Γιάνκοβιτς σε εκείνο το ματς (68-71) ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 13 πόντους. Την σεζόν 2016-17 ο Βλάντο έβαλε το… χεράκι του ώστε ο Άρης να “πετάξει” εκτός πλέι οφ τον ΠΑΟΚ (με 2-0 νίκες) και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Οι “κίτρινοι” στο πρώτο παιχνίδι επικράτησαν του “Δικεφάλου” με 69-65. Ο Γιάνκοβιτς είχε 12 πόντους και βάσει του συστήματος αξιολόγησης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη. Στο “Παλατάκι” οι “κίτρινοι” κέρδισαν τον “Δικέφαλο” με 75-84 και ο Βλάντο είχε 11 πόντους αποτελώντας τον δεύτερο πολυτιμότερο παίκτη του Άρη, σύμφωνα με το ranking. Ο Γιάνκοβιτς θα “πληγώσει” ξανά τον ΠΑΟΚ το Σάββατο; Ίδωμεν…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…