Κεντρική Elite League Ο πρόωρος τελικός του Αμύντα

Ο πρόωρος τελικός του Αμύντα

topali adriano amyntas 2018

Ο Αμύντας θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό. Ο Πάνος Κουκουνιάς μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι είναι η πιο σημαντική της σεζόν.

“Αρχικά πιστεύω ότι στην φετινή Α2 το 90% των παιχνιδιών θα κρίνονται στις λεπτομέρειες και στις τελευταίες κατοχές, καθώς δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες που θα μπορούσαμε να πούμε εκ των προτέρων οτι μερικά παιχνίδια θα κριθούν εύκολα. Όσον αφορά τον Αμύντα πιστεύω οτι δεν έχουμε το περιθώριο να επιτρέπουμε να έχουμε κενά διαστήματα με λάθη και κακές επιθέσεις για 3-4 λεπτά μέσα στο παιχνίδι μας, που μας οδηγού πολλές φορές να κυνηγάμε να καλύψουμε διαφορές 8-10 πόντων συνέχεια. Για το παιχνίδι με τον Ερμή συγκεκριμένα μας κόστισε το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και βέβαια η τελευταία μας επίθεση, η οποία δεν ήταν εύστοχη. Σε αυτό το σημείο, βέβαια, θέλει και τύχη, που εμείς σπανίως έχουμε(!)”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι το πιο σημαντικό της φετινής σεζόν, για το λόγο οτι με τα δύο άσχημα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα που σίγουρα μέσα στην έδρα τους θα δημιουργήσουν προβλήματα και πιστεύω οτι θα κάνουν εκπλήξεις γιατί διαθέτουν παίκτες με τεράστια εμπειρία και ικανούς για όλα, αν εμφανιστεί μια ομάδα απέναντί τους απρόσεκτη και χαλαρή. Εμείς πάμε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι, που με συγκέντρωση και υπομονή θα πάρουμε την νίκη την οποία έχουμε τόσο ανάγκη!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…