Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ο Κασελάκης που ξεχωρίζει

Ο Κασελάκης που ξεχωρίζει

kaselakis

Ο Λεωνίδας Κασελάκης επέστρεψε το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Προμηθέα κι είχε βγάλει ασπροπρόσωπο τον Μάκη Γιατρά με τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα της Πάτρας.

Ο Έλληνας φόργουορντ αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια των Πατρινών σε Basket League και Basketball Champions League, βοηθώντας τα μέγιστα τον Προμηθέα να φτάσει σε θετικά αποτελέσματα.

Ο 28χρονος άσος μοιάζει να είναι σε μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του, κάτι που απέδειξε χθες (27/10) κόντρα στην ΑΕΚ, όπου μέτρησε 16 πόντους και 5 ριμπάουντ, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια του Προμηθέα.

Στις τέσσερις αναμετρήσεις των Πατρινών στη Basket League, ο Κασελάκης έχει μέσο όρο 12,75 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 29:35 λεπτά συμμετοχής, περισσότερα από κάθε άλλο συμπαίκτη του.

Όσον αφορά στο Basketball Champions League, ο Έλληνας φόργουορντ είχε μέσο όρο 11,7 πόντους, 2,3 ριμπάουντ κι 1,7 ασίστ σε 23:30 λεπτά συμμετοχής, βοηθώντας σημαντικά και στην Ευρώπη τον Προμηθέα στο να έχει το απόλυτο (3/3) στις νίκες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…