Κεντρική Basket League Άρης Μποχωρίδης: “Είμαστε σε δύσκολη θέση”

Μποχωρίδης: “Είμαστε σε δύσκολη θέση”

boxoridis aris

Σε δηλώσεις του ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε στην δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Άρης, μετά και την ήττα από την Λουκόιλ Λέφσκι, μετρώντας πια δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Eurocup.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Μποχωρίδης:

“Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Για έναν ακόμη αγώνα δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο δεκάλεπτο. Βρεθήκαμε από τα πρώτα λεπτά να κυνηγάμε στο σκορ και προσπαθούσαμε να μειώσουμε τη διαφορά. Ήμασταν καλύτεροι στη δεύτερη περίοδο, όπου προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να μειώσουμε στο σκορ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, όμως η Λέφσκι απέκτησε πάλι το μομέντουμ της αναμέτρησης και πήγε στα αποδυτήρια, έχοντας μια διαφορά επτά πόντων. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αμυντικά, πιέσαμε τον αντίπαλο, αλλά συνολικά δεν βρεθήκαμε σε καλή βραδιά. Κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στη Λέφσκι να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο και να πετύχει εύκολα καλάθια. Κι αυτό το πληρώσαμε στο τέλος”.

Συνολικά για την πορεία της ομάδας στο FEC, είπε: “Είμαστε σε δύσκολη θέση και θα πρέπει να κερδίσουμε τους επόμενους τρεις αγώνες για να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…