Κεντρική Α1 ΑΕΚ Μπάνκι: “Υποφέραμε”

Μπάνκι: “Υποφέραμε”

Η ΑΕΚ για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ντιζόν, αλλά με ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Γαλλία. Ο Λούκα Μπάνκι μετά το ματς σημείωσε ότι υπέφερε η ομάδα του από την επιθετικότητα των Γάλλων, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση που έπαιξε εξαιρετικά και το απέδειξε μέχρι τέλους σήμερα. Παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Ντιζόν έπαιξε εξαιρετικά στην επίθεση και είχε υψηλά ποσοστά στην επίθεση.

Υποφέραμε από την επιθετικότητά τους. Από το τέλος του πρώτου μέρους κατάλαβα ότι η ομάδα μου πρέπει να παίξει με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είπαμε με τους παίκτες ότι μπορεί να μην έχει σημασία πως χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο επιθετικότητας στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και η ομάδα απάντησε εξαιρετικά.

Είχαμε διάθεση και πήραμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, που μας έδωσαν δεύτερες ευκαιρίες και ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα που έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει καλά κόντρα σε κάθε αντίπαλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Μένει ως έχει αλλά έχει τα μάτια της… ανοιχτά

Η ΑΕΚ με τεράστια δυσκολία έκαμψε την αντίσταση του Ιωνικού εκτός έδρας, στην πρεμιέρα της…