Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μας κόστισε η αμυντική λειτουργία”

“Μας κόστισε η αμυντική λειτουργία”

paok 1

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν την πολυτέλεια να μένουν σε ένα αποτέλεσμα και ας είναι αρνητικό, αφού πλέον μετράει δυο ήττες στο Basketball Champions League. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για κακή ήττα.“ Νομίζω πως σε μεγάλο βαθμό είχαμε τον έλεγχο, κάναμε και σωστά πράγματα, αλλά δεν έφτανε αυτό. Επαιξαν σημαντικό ρόλο τα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι Γερμανοί, είναι μια κακή ήττα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε”.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ από τη μεριά του είπε για την δεύτερη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του “Δικεφάλου του Βορρά”. “Συγχαρητήρια στη Βόννη. Δεν κοντρολάραμε τους γκαρντ του αντιπάλου και θα πρέπει να δούμε τη συνέχεια και τον επόμενο αγώνα.Δεν είναι δικαιολογία, αλλά οι πιο αθλητικοί μας παίκτες σε αυτή την αναμέτρηση (Γκάρετ και Τζόουνς). Δεν ανταποκριθήκαμε στην αμυντική λειτουργία και μας στοίχισαν τα κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ. Δεν είναι δικαιολογία η εμφάνιση, αλλά στον ΠΑΟΚ πάντα όλα είναι δύσκολα. Κοιτάμε μπροστά και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Τέλος, για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα φαίνεται να υπολογίζεται ο Γκάρετ σε αντίθεση με τον Τζόουνς που δεν έτοιμος ακόμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…