Κεντρική Basket League Μάλκολμ Γκρίφιν: ” Έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα”

Μάλκολμ Γκρίφιν: ” Έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα”

malkolm griffin aek

Στο προσωπικό του blog στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ o Μάλκολμ Γκρίφιν τόνισε πως η ΑΕΚ είναι ομάδα για σπουδαία πράγματα. Ο Αμερικανός γκαρντ επισήμανε το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και έκανε αναφορά στον προσεχή εκτός έδρας αγώνα που θα δώσει ο Δικέφαλος με το Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα φίλοι μου,

Είμαι χαρούμενος που φέτος μας δίνεται η δυνατότητα να τα λέμε συχνά μέσω του προσωπικού μου blog στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάει η σεζόν αύριο. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά. Έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά. Με τους συμπαίκτες μου έχουμε εξαιρετική χημεία, οι προπονητές είναι συνέχεια δίπλα μας και αυτό μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει για τη συνέχεια.

Προχθές είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε απέναντι στον Διαγόρα για το Κύπελλο. Σίγουρα, όταν δεν παρουσιάζεσαι 100% συγκεντρωμένος, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, μπορείς να υποστείς σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς καταλάβαμε γρήγορα, ότι ο αντίπαλος είναι δύσκολη ομάδα, σοβαρευτήκαμε και πήραμε την πρόκριση.

Η προσοχή μας τώρα είναι στραμμένη στον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που μας έχει επισημάνει το προπονητικό τιμ. Ξέρουμε ότι θα είναι μία δύσκολη πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, ωστόσο, είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…