Κεντρική Basket League Κασελάκης: “Τέλος η Οστάνδη, μπροστά μας μόνο το Περιστέρι”

Κασελάκης: “Τέλος η Οστάνδη, μπροστά μας μόνο το Περιστέρι”

kaselakis

Ο Προμηθέας έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν με νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Κολοσσό στην Ρόδο και με νίκη στο πρώτο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Οστάνδη για το BCL. Το μυαλό όλων όμως στην ομάδα της Πάτρας βρίσκεται στο παιχνίδι με το Περιστέρι, με τον Λεωνίδα Κασελάκη να τονίζει ότι τέλος η Οστάνδη, μπροστά μας μόνο το Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Τέλος η Οστάνδη, μπροστά μας μόνο το Περιστέρι

Προερχόμαστε από μια μεγάλη και ιστορική νίκη για την ομάδα μας, καθώς στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του Προμηθέα, το αποτέλεσμα που πήραμε ήταν νικηφόρο. Η επιτυχία ανήκει καταρχήν σε όλους εκείνους που βρίσκονται στον Προμηθέα τόσα χρόνια και τον έφτασαν σε αυτό το υψηλό επίπεδο, δίνοντας έτσι και σε εμάς τους υπόλοιπους την ευκαιρία να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με βάση το φορτωμένο πρόγραμμα που θα έχουμε φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη, η συνταγή για την επιτυχία θα είναι η κοντή μνήμη. Το παιχνίδι με την Οστάνδη αποτελεί παρελθόν και στο μυαλό μας είναι μόνον ο νέος αγώνας που έρχεται.

Οφείλουμε όλοι να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αντίπαλο. Ξεχνάμε, λοιπόν την Οστάνδη και μπροστά μας έχουμε το Περιστέρι, που είναι μια σκληρή και ιστορική ομάδα. Έτσι θα πάει όλη η σεζόν άλλωστε και είναι πολύ σημαντικό το ότι έχουμε μεγάλο ρόστερ για να αντεπεξέλθουμε στις ειδικές συνθήκες που ήδη διαμορφώνονται. Είμαστε έτοιμοι σωματικά και εφόσον θα είμαστε έτοιμοι και πνευματικά σε κάθε παιχνίδι, όλα θα είναι στο χέρι μας.

Το Περιστέρι προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Betshop Basket League. Είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα και θα έρθει στην Πάτρα για να μας βάλει δύσκολα. Ο αντίπαλός μας δεν έχει να χάσει τίποτα κι αυτό τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο.

Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον ρυθμό στα μέτρα μας και να ελέγξουμε τον αγώνα. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε και τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας, τον οποίο περιμένουμε και φέτος να είναι δίπλα μας για να μας δώσει ώθηση. Ανυπομονούμε να παίξουμε στο γήπεδο μας, μπροστά στο κοινό μας και για το πρωτάθλημα, καθώς ήδη έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα στο «Τόφαλος» και στο φιλικό παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν, αλλά και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη.

Θέλουμε το κοινό μας να είναι δίπλα μας και στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η Πάτρα έχει κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ και τον Προμηθέα και γι΄ αυτό τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Ραντεβού στο γήπεδο”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…