Κεντρική Γυναίκες Καντζιλιέρης: “Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα”

Καντζιλιέρης: “Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα”

giorgos katzilieris

Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του με νίκη, καθώς επικράτησε του Φάρου Κερατσινίου για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καντζιλιέρης, δήλωσε μετά το ματς ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα.

“Κατ’ αρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και ήταν πολύτιμη η βοήθειά του. Η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη ακόμα. Στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια, στο δεύτερο όμως δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, ενώ μας βγήκε και κούραση. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι χάσαμε αρκετά εύκολα σουτ”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο σάιτ του Ερασιτέχνη.

Η Αναστασία Σλούκα από την πλευρά των παικτριών τόνισε: “Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας και καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε σε επίπεδο αποτελέσματος, καθώς οι αγώνες Κυπέλλου είναι μονοί κι αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, ωστόσο δουλεύουμε για να φθάσουμε άμεσα στο σημείο που θέλουμε. Η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύτιμη και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…