Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Ήφαιστος: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Ήφαιστος: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

ifaistos 1

Ο Ήφαιστος πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο κόσμος στήριξε την ομάδα και γέμισε το γήπεδο. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θέλουν την ίδια ατμόσφαιρα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, γι αυτό και ενημέρωσαν τον κόσμο τους ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά:

“Στο πρώτο ματς που έγινε στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή κι έδειξε το δρόμο στον Ήφαιστο Λήμνου, προκειμένου να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Ήφαιστος ανήκει στον κόσμο του και έτσι προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους του νησιού να σταθούν στο πλευρό μας και να γεμίζουν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι το γήπεδό μας.

Σε αυτό το πλαίσιο η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και μάλιστα παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση. Οι τιμές των   εισιτηρίων ποικίλουν και οι κατηγορίες αντιστοιχούν σε αριθμημένες θέσεις της επιλογής του κατόχου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς».

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας

* Ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr

* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

* Lemnos F.C. – Μουντιαλίτο 8Χ8 στη Μύρινα Λήμνου (Τηλ. Επικοινωνίας 2254025960)

* Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο (Πλατεία Κοντοπουλίου)

Σε περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει την κάρτα σας ή επιθυμείτε αλλαγή θέσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της ομάδας στο Κοντοπούλι, με τον κ. Βάιο Τσαλίκη.

Για την αγορά των εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …