Κεντρική Basket League Ήφαιστος: “Γίνε μέρος της ομάδας και ζήσε την εμπειρία της Basket League”

Ήφαιστος: “Γίνε μέρος της ομάδας και ζήσε την εμπειρία της Basket League”

ifaistos 1

Οι άνθρωποι  του Ηφαίστου μέσω  ανακοίνωσης ,έκαναν γνωστό  το πρόγραμμα εθελοντισμού της ομάδας .

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου  :

“Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού αποτελεί μια προσπάθεια της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου να φέρει τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας ακόμα πιο κοντά.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο της ομάδας μπάσκετ να ζήσει στο ρυθμό των αγώνων και των εκδηλώσεων της ομάδας και να προσφέρει εμπράκτως αποτελώντας μέρος της προσπάθειας που καταβάλει το νησί στο να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο του ομαδικού αθλητισμού.

Όντας ενεργό μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ηφαίστου, Οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τη γνώση τους, τις ικανότητες τους, τη διάθεση τους και όλες τους τις δυνατότητες στην ομάδα του νησιού

Τομείς προσφοράς θα είναι οι υπηρεσίες θεατών, η εξυπηρέτηση των χορηγών, τα media, ο τομέας των εισιτηρίων και της ψυχαγωγίας των θεατών, στο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης και σε πολλούς άλλους τομείς των δραστηριοτήτων της ΚΑΕ και της ομάδας.

Οι ώρες προσφοράς δεν θα ξεπερνούν τις 4-5 ανά αγώνα.

Περιγραφή θέσεων προσφοράς

Εξυπηρέτηση Χορηγών
Ο συγκεκριμένος τομέας περιλαμβάνει τη συμμετοχή εθελοντών σε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι εταιρείες – χορηγοί της ΚΑΕ που στόχο έχουν την προβολή της συνεργασίας, και τη γενικότερη εικόνα της παρουσίας των εταιριών εντός του γηπέδου (branding) σε κάθε αγώνα.

Event εκτός γηπέδου μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, η ΚΑΕ οργανώνει διάφορες εκδηλώσεις εκτός γηπέδου, όπως ημερίδες, επισκέψεις κτλ όπου οι εθελοντές μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Τμήμα Εισιτηρίων
Πριν από κάθε αγώνα εντός έδρας απαιτείται ένας καταμερισμός προσκλήσεων, διαπιστεύσεων και εισιτηρίων για την κάλυψη των συμβατικών και μη υποχρεώσεων της ΚΑΕ. Όσοι εθελοντές απασχοληθούν σε αυτό τον τομέα θα έχουν ενεργό ρόλο στην προετοιμασία και άρτια διανομή των παραπάνω από το γήπεδο.

Υπηρεσίες Θεατών
Η επιτυχημένη διεξαγωγή ενός αγώνα εξαρτάται σε μέγιστο βαθμό από την εξυπηρέτηση των θεατών.

Η θέση εθελοντικής απασχόλησης περιλαμβάνει την ταξιθέτηση του κοινού, τη βοήθεια σε άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και η παροχή πληροφοριών για τους χώρους του γηπέδου.

Τα προνόμια

Οι εθελοντές θα αποτελούν μια σταθερή ομάδα υποστήριξης των δραστηριοτήτων της ομάδας και θα απολαμβάνουν μεταξύ άλλων και μια σειρά από προνόμια.

T-Shirt
Ειδική Διαπίστευση Εθελοντή
Έκπτωση 20% σε αγορές των Προϊόντων του Ηφαίστου από τη Boutique
Έκπτωση 20% σε αγορές εισιτηρίων Αγώνων και Εισιτηρίων Διαρκείας
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: https://goo.gl/forms/BzJkxAA3DzeENgIO2

Ο  Ηφαιστος Λήμνου σε προσκαλεί να γίνεις μέρος της ομάδας και να ζήσεις από το παρκέ την εμπειρία της Basket League. Μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και επιτυχίες μόλις ξεκίνησε.

Εσύ είσαι μαζί μας; Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…