Κεντρική NBA Γιάννης: “Δεν θέλω στα 40 μου να ψάχνω για γόνατα στο… eBay!” (vid)
NBA

Γιάννης: “Δεν θέλω στα 40 μου να ψάχνω για γόνατα στο… eBay!” (vid)

giannis antetokounmpo 2

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ήδη μαθημένος στο να παραμένει στο παρκέ για εκτεταμένα χρονικά διαστήματα, κάτι που αποτελεί βασική προϋπόθεση για έναν πραγματικό ηγέτη. Την περσινή σεζόν, ο Έλληνας σούπερ-σταρ ήταν 10ος στο NBA σε συνολικά λεπτά συμμετοχής (2.756) και 2ος σε λεπτά ανά αγώνα (36.7), πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! (πηγή: Basketball-reference)

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, το γεγονός ότι ο Αντετοκούνμπο αγωνίζεται για μόλις 30.5 λεπτά ανά αγώνα στα πρώτα 6 ματς της φετινής σεζόν τον έχει ανακουφίσει σημαντικά. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εναντίον των Μάτζικ, ο ηγέτης του Μιλγουόκι έδωσε ιδιαίτερη βάση στο γεγονός αυτό, ιδιαίτερα στα δύο τελευταία, back-to-back παιχνίδια της ομάδας όπου έχει μείνει συνολικά μονάχα 42 λεπτά στο παρκέ.

“Είναι πολύ σημαντικό διότι, όταν θα είμαι 40 χρονών και θα έχω αποσυρθεί, θα μπορώ να παίζω με τα παιδιά μου γιατί θα έχω ακόμα τα γόνατά μου. Δεν θα χρειάζεται να ψάχνω για γόνατα στο eBay“, τόνισε ο Αντετοκούνμπο με ιδιαίτερα γλαφυρό ύφος.

Επίσης, ο Γιάννης έπλεξε το εγκώμιο των συμπαικτών του, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα εν απουσία του, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι: “Δεν έδινα προσοχή στο παιχνίδι διότι έκανα εξετάσεις αλλά όταν είδα ότι νικάμε με 20-25 πόντους κατάλαβα ότι έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν. Είναι εκπληκτικό γιατί ξέρω ότι, αν συμβεί κάτι σαν κι αυτό (τραυματισμός), οι παίκτες είναι έτοιμοι να κάνουν το step-up“.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…