Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: “Παρεξήγηση ότι έγινε με τους φίλους της Φενέρ” (vid)

Γιαννακόπουλος: “Παρεξήγηση ότι έγινε με τους φίλους της Φενέρ” (vid)

giannakopoylos

Με αφορμή το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” που έγινε στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα βρέθηκε το TRT World το οποίο ανήκει στην κρατική τηλεόραση της Τουρκίας. Στο τηλεοπτικό δίκτυο παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αναφέρθηκε στην διαδικτυακή κόντρα που υπήρξε πέρυσι με τους φίλους της Φενέρ και τόνισε πως η φετινή Ευρωλίγκα θα είναι φανταστική και ανταγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού:

Σχετικά με την φετινή Euroleague, τόνισε: «Θεωρώ πως αυτή τη σεζόν όλες οι ομάδες είναι πιο κοντά. Ασφαλώς, υπάρχουν κάποιες ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ ή με λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με τις υπόλοιπες, ωστόσο είμαι βέβαιος πως θα είναι μια φανταστική διοργάνωση, πολύ ανταγωνιστική. Πιστεύω πως κανένας δεν θα μπορούσε να ποντάρει χρήματα στο αν κάποια ομάδα θα καταφέρει να προκριθεί στο Final 4 ή όχι». 

Για την διαδικτυακή του διαμάχη με τους Τούρκους, σημείωσε: «Νομίζω πως αυτό που συνέβη την περσινή σεζόν ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση. Έχουμε φίλους από την Φενέρ και την Τουρκία. Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις δύο χώρες, δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είμαστε όλοι εδώ για το καλό πνεύμα του παιχνιδιού και λόγω της αγάπης μας για το μπάσκετ».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…