Κεντρική Γ' Εθνική Φοίβος Γυμνόπουλος:”Σεβαστείτε τον κόπο των παικτών μου”

Φοίβος Γυμνόπουλος:”Σεβαστείτε τον κόπο των παικτών μου”

Πάρα τα πολλά προβλήματα που είχε ο Αίας Ευόσμου τις δυο πρώτες αγωνιστικές με τα δελτία των παικτών της ομάδας, κατάφερε να πάρει χθες (21/10) μια σημαντική νίκη στην έδρα της ΔΕΚΑ.

Ο προπονητής της ομάδας Φοίβος Γυμνόπουλος, αφού έδωσε πρώτα συγχαρητήρια στους παίκτες του, στην συνεχεία μέσω του Northbasket.gr έκανε έκκληση στους φορείς του μπάσκετ να σεβαστούν την ομάδα του, άλλα και την προσπάθεια που κάνει.

Αναλυτικα όσα δήλωσε ο Φοίβος Γυμνόπουλος:

“Μετά και το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής, θεωρώ χρέος μου να μιλήσω και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους αθλητές μου, οι οποίοι αξίζουν το σεβασμό όλων των παραγόντων του μπάσκετ (προπονητών, διαιτητών, παραγόντων, φιλάθλων), γιατί οι περισσότεροι είναι φοιτητές σε εξαιρετικές σχολές και παρότι ερασιτέχνες δουλεύουν, προσπαθούν, αφιερώνουν χρόνο επαγγελματιών στο μπάσκετ, έχουν όνειρα και στόχους και προσπαθούν με απόλυτες θυσίες να τα καταφέρουν.

Είναι άδικο για αυτούς να αγωνιζόμαστε τις δυο πρώτες αγωνιστικές χωρίς τα δελτία τεσσάρων για την πρώτη αγωνιστικη και δύο την 2η αγωνιστική! Θα παρακαλέσω όλους τους φορείς, να σεβαστούν τον κόπο και την προσπάθεια αυτών των παιδιών.

Με απόλυτη ταπεινότητα και με μοναδικό σκοπό το καλό των παιδιών και του μπάσκετ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Γ’ Εθνική: Οι έξι όμιλοι της νέας σεζόν [pic]

Αλλαγές υπήρξαν στους ομίλους της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ΕΟ…