Κεντρική Basket League Επιστροφη Λοτζέσκι με ρεκόρ

Επιστροφη Λοτζέσκι με ρεκόρ

matt lojeski

Ο άσσος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ματ Λοτζέσκι επέστρεψε δυναμικά στην δράση, σημειώνοντας τρία ρεκόρ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

“Ο Ματ Λοτζέσκι επέστρεψε δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του έχοντας 6/6 δίποντα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με το Ρέθυμνο Cretan Kings, που είναι η κορυφαία φετινή επίδοση της Betshop Basket League. 5/5 είχε το Σάββατο ο Μιχάλης Λούντζης στο παιχνίδι του Λαυρίου Aegean Cargo κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Λοτζέσκι είχε 6/6 δίποντα και πέρσι, στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

*Με αυτά τα έξι εύστοχα δίποντα, έφτασε τα 300 στην καριέρα του στο ελληνικό Πρωτάθλημα στο οποίο διανύει την 6η σεζόν του. Έχει 300/453 (66,22%).

*Ο Αμερικανός τελείωσε το παιχνίδι με το Ρέθυμνο Cretan Kings έχοντας 16 πόντους για να ισοφαρίσει το ρεκόρ καριέρας του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο Πρωτάθλημα. 16 είχε και στον 4ο τελικό των περσινών πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό.

*Ολα αυτά στο 125ο παιχνίδι του στην Betshop Basket League με το οποίο έφτασε στην 39η θέση της σχετικής λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Κατά τα άλλα…

*Τις μεγαλύτερες επιδόσεις των τεσσάρων αγώνων του με τα “πράσινα” στο Πρωτάθλημα σημείωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τους 13 πόντους και τα έξι ριμπάουντ του.

*Παίρνοντας μόνο δύο πόντους από τη γραμμή του φάουλ, το Ρέθυμνο Cretan Kings σημείωσε τη χειρότερη επίδοση των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών καθώς η προηγούμενη ήταν εκείνη των τριών εύστοχων βολών που είχαν ο ΠΑΟΚ απέναντι του στην πρεμιέρα και ο Ήφαιστος κόντρα στον Ολυμπιακό.

*Αρνητικό ρεκόρ περιόδου είναι και το 28,57% των Κρητικών αφού είχαν 2/7 βολές. Προηγούμενη χειρότερη επίδοση εκείνη του ΠΑΟΚ στο ματς της 1ης αγωνιστικής στο οποίο είχε 3/9.

*Το να μένει κάποια ομάδα χωρίς τάπα είναι σπάνιο φαινόμενο στην αρχή της φετινής Betshop Basket League. Το Ρέθυμνο Crean Kings έγινε μόλις η 2η ομάδα που είχε μηδενική επίδοση κοψιμάτων μετά από το Περιστέρι Βίκος Cola στο ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ.

*Οι τέσσερις ασίστ που είχε ο Χριστόφορος Ραζής είναι η κορυφαία επίδοση των 30 εμφανίσεων του στο Πρωτάθλημα καθώς είχε τρεις σε τρεις διαφορετικούς αγώνες της προπέρσινης περιόδου με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

*Τους 100 πόντους έφτασε ο Φίλιππος Καλογιαννίδης, έχοντας έξι στο σημερινό παιχνίδι”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …