Κεντρική Γυναίκες Δουβίτσας: “Αντέξαμε παρά την κατάρρευση στο τέλος”

Δουβίτσας: “Αντέξαμε παρά την κατάρρευση στο τέλος”

douvitsas

Πανευτυχής ήταν ο Νίκος Δουβίτσας μετά την πρόκριση της ομάδας του, στους ομίλους του Eurocup Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της Νίκης Λευκάδας.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Λευκάδας,αν και ηττήθηκε  στο «Sport Hall Znamya» από τη Σπαρτάκ Νογκίνσκ (66-62), κατάφερε να υπερασπιστεί τους επτά πόντους διάφορα  του πρώτου παιχνιδιού.

Μέτα το τέλος της αναμέτρησης ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε :

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την πρόκριση. Όλοι προσπαθήσαμε πάρα πολύ και τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο, διότι είχαμε απέναντί μας μια ομάδα έμπειρη και πιο έτοιμη από εμάς λόγω χρόνου. Στο παιχνίδι πάλι είχαμε μια κατάρρευση στα τελευταία λεπτά, αλλά αντέξαμε. Τώρα, θα αγωνιστούμε σε όμιλο του Eurocup, ο συντελεστής δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος, αλλά θέλουμε να είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί στους εντός έδρας αγώνες”.

Η Τζέιντ Ουόκερ, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: “Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Η ομάδα μας άξιζε την πρόκριση. Αυτό που ζήσαμε ήταν μια απίστευτη εμπειρία και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια”.

Δείτε επίσης την φωτογραφία που έδωσε στην  δημοσιότητα η ομάδα της Νίκης Λευκάδας με το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια.

 

1 35

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…