Κεντρική Basket League ΑΕΚ Διαρκείας με 21€ από την ΑΕΚ σε φοιτητές και ανέργους!

Διαρκείας με 21€ από την ΑΕΚ σε φοιτητές και ανέργους!

aek2

Η ΚΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε μία πολύ ωραία κίνηση, καθώς προσφέρει σε 200 φοιτητές και ανέργους εισιτήρια διαρκείας μόνο με 21€. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ενημέρωσε ότι οι πρώτοι 100 άνεργοι και οι πρώτοι 100 φοιτητές, που θα πάνε με τα απαραίτητα έγγραφα, θα πάρουν τα εισιτήρια διαρκείας σ΄αυτήν την τιμή.

Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. αντιλαμβανόμενη τις επικρατούσες συνθήκες αποφάσισε να προχωρήσει σε μια μεγάλη προσφορά για τους φίλους της Ομάδας.

Οι πρώτοι εκατό (100) άνεργοι και οι πρώτοι εκατό (100) φοιτητές-σπουδαστές ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, που θα σπεύσουν την Πέμπτη 11/10 και την Παρασκευή 12/10 στα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Τμήμα Εισιτηρίων, είσοδος Press, από 10:00 έως 18:00), θα μπορούν να παραλάβουν ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με τη συμβολική τιμή των 21 ευρώ.

Αυτονόητο είναι, ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά. Πιο συγκεκριμένα, οι άνεργοι θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να τη καταθέσουν βεβαίωση ανεργίας σε έντυπη μορφή, με πρόσφατη ημερομηνία. Οι φοιτητές-σπουδαστές θα πρέπει να καταθέσουν φοιτητική-σπουδαστική ταυτότητα (pass) ή μια βεβαίωση σπουδών.

Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…