Κεντρική Basket League Χρηστίδης: “Συγκεντρωμένοι να εκτελέσουμε το πλάνο”

Χρηστίδης: “Συγκεντρωμένοι να εκτελέσουμε το πλάνο”

2018BLOGESOTERIKHARHS

Ο νεαρός παίχτης του Άρη μίλησε για την έναρξη της basket league, για το δύσκολο πρόγραμμα αλλά και για την πρεμιέρα στο Λαύριο(7/10, 18.00) με την ομάδα έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στο δικό του blog.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: 

Να μπούμε συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε το πλάνο

Η νέα σεζόν στο πρωτάθλημα ξεκινά για εμάς με ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο. Ερχόμαστε από ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ‘φορτωμένο’ πρόγραμμα με μια σειρά αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι οποίοι μας έδειξαν ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία μας, ώστε να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά και να παρουσιαστούμε καλύτεροι, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα της Basket League.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε στην αναμέτρηση με το Λαύριο, είναι να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή μας, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. Ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογο υλικό, που θέλει μεγάλη προσοχή, ενώ έχει έναν προπονητή, τον κ. Σερέλη, ο οποίος είναι πολλά χρόνια στην ομάδα.

Θα είναι μεγάλη χαρά για μένα που θα βρεθώ αντίπαλος με παιδιά που έχουμε περάσει πολλά μαζί στις μικρές Εθνικές ομάδες, όπως ο Λούντζης και ο Χαραλαμπόπουλος.

Περιμένουμε όλοι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί. Από την πλευρά μου εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία και γεμάτα γήπεδα και να μπορέσει να το ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…