Κεντρική Basket League Χρηστίδης:”Ανυπομονούμε για Ολυμπιακό”

Χρηστίδης:”Ανυπομονούμε για Ολυμπιακό”

vasilis xristidis aris promitheas

Ο Βασίλης Χρηστίδης μεσώ του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έγραψε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (29/10, 17.00) για την Α1, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει κάλεσμα στο κόσμο του Άρη να βρεθεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο παίκτης του Άρη:

“Καλησπέρα φίλοι, μου. Επιστρέψαμε από την Ουκρανία με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντνίπρο, για τη δεύτερη αγωνιστική του FIBA Europe Cup, και προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα που θα γίνει στο “Nick Galis Hall”. Περιμένουμε με ανυπομονησία ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα και μια νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης. Έχει νέο προπονητή, τον Ντέιβιντ Μπλατ, που διαθέτει τεράστια εμπειρία και προσπαθούν όλοι οι παίκτες να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του.

Εμείς, από την πλευρά μας, ανυπομονούμε να έρθει αυτή η αναμέτρηση. Με τη βοήθεια του τεχνικού επιτελείου προσπαθούμε όλες αυτές τις ημέρες να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ένα γεμάτο Παλέ είναι σίγουρο ότι θα δώσει άλλο χρώμα και άλλη νότα στην ατμόσφαιρα του αγώνα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…