Κεντρική Basket League ΑΕΚ Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων στο Προμηθέας – ΑΕΚ

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων στο Προμηθέας – ΑΕΚ

Στην Πάτρα θα ταξιδέψει η ΑΕΚ για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα την αγωνιστική της Basket League. Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στο αυριανό(27/10, 18:00) παιχνίδι για λόγους ασφαλείας. Η “κιτρινόμαυροι” με ανακοίνωση τους ενημέρωσαν τους φιλάθλους για την απαγόρευση και ζήτησαν από τον κόσμο να συμμορφωθεί με την απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη αποφασίστηκε:

“Η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Προμηθέας Πατρών – ΑΕΚ, ο οποίος θα διαξαχθεί το Σάββατο 27-10-2018 και ώρα 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» στην Πάτρα, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας και σύμφωνα με την Ειδική προκήρυξη Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019″.

Να σημειωθεί, ότι η ΑΕΚ ΒC κατά την σύσκεψη ασφαλείας, την 18/10/2018, είχε ζητήσει να ληφθεί μέριμνα, ώστε στις κερκίδες του γηπέδου να προβλεφθεί ειδικός χώρος για την παρουσία φιλάθλων από την ευρύτερη περιοχή και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την ομάδα και για τους φιλάθλους της.

Παρακαλούνται οι οπαδοί της ΑΕΚ, που πρόκειται να μετακινηθούν οργανωμένα να συμμορφωθούν με την απόφαση του Υφυπουργού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Προμηθέας: Κι επίσημα δικός του ο Ρογκαβόπουλος

Kάτοικος Πάτρας θα είναι τη νέα σεζόν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής αν…