Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βουγιούκας: “Δύσκολο να βρεις χρόνο συμμετοχής φέτος”

Βουγιούκας: “Δύσκολο να βρεις χρόνο συμμετοχής φέτος”

vougioukas

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε στην κάμερα της Nova, στο περιθώριο της media day του Παναθηναίκού, κι αναφέρθηκε στην ελληνοποίηση της ομάδας αλλά και στον ρόλο του τη νέα σεζόν.

“Είναι πιο πολλοί οι Έλληνες φέτος, αυτό είναι γεγονός και πολύ σημαντικό. Είναι μια κίνηση που έκανε η διοίκηση για να ικανοποιήσει και τους οπαδούς, αλλά και τα μέλη της ομάδας. Νομίζω έπρεπε να γίνει.

Είναι πολυ σημαντικό που έμεινε ο ίδιος προπονητής. Έτσι ένας προπονητής μπορεί να περάσει την φιλοσοφία του και να δείξει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Προσωπικά μου εξήγησε ξεκάθαρα τι περιμένει από μένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό”, τόνισε ο Έλληνας σέντερ.

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό στην θέση “5”: “Είναι δύσκολο φέτος να βρεις χρόνο, αυτό είναι γεγονός, αλλά από την άλλη αυτό δείχνει και την ποιότητα της ομάδας και τις πολλές τις επιλογές. Η σεζόν είναι μεγάλη, όλο το υλικό είναι απαραίτητο προκειμένου να προχωρήσουμε”.

Για το τι έλειψε πέρσι από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: “Αν πρέπει να εστιάσω σε κάτι, θα έμενα σε αυτό που διορθώθηκε φέτος. Δηλαδή το ότι ήρθαν περισσότεροι Έλληνες στην ομάδα, που μπορούν να μπουν πιο εύκολα στην λογική στη νοοτροπία της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…