Κεντρική Διεθνή Τζόρτζεβιτς: “Πολύ καλός παίκτης ο Μήτογλου”

Τζόρτζεβιτς: “Πολύ καλός παίκτης ο Μήτογλου”

sasa djordjevic

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για το παιχνίδι της Σερβίας με την Ελλάδα στο Ηράκλειο, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, σχολίασε το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου, ενώ μίλησε με καλά λόγια για τον Ντίνο Μήτογλου.

“Έχουμε την καλύτερη ομάδα, που μπορούσαμε να συγκροτήσουμε υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο και να αγωνιστούμε όπως πρέπει. Δουλέψαμε μετά το ρεπό της Κυριακής. Ο Ραντούλιτσα και ο Μίτσιτς ξεκίνησαν να προπονούνται. Βλέπουμε την κατάστασή τους μέρα με την μέρα και ελπίζουμε να είναι εντάξει. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έχει πρόβλημα στον αυχένα του. Έκανε ένεση και φοράει κολάρο. Πιστεύω πως θα είναι καλύτερα αύριο, αλλά θα πάμε μέρα με την μέρα και αγώνα με τον αγώνα”, δήλωσε αρχικά.

Για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου είπε: “Έχω παρακολουθήσει την Ελλάδα. Έχει ένα σύνολο από έμπειρους παίκτες, που αγωνίζονται στην Euroleague. Είναι μαζί καιρό, γνωρίζονται καλά. Είναι καλοί και δυνατοί αθλητές. Τα νέα μέλη της ομάδας είναι ο Μήτογλου και ο Μαργαρίτης και είναι καλοί παίκτες. Ειδικά ο Μήτογλου, που είναι και πρωτοεμφανιζόμενος”.

Τέλος, τόνισε: “Περιμένω “καυτή” ατμόσφαιρα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Η Ελλάδα θα έχει τη δύναμη του κόσμου στο πλευρό της και γι’ αυτό διάλεξε το Ηράκλειο. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…