Κεντρική Basket League Άρης Tραυματισμός για Τζόουνς, ατομικό ο ΜακΓκι

Tραυματισμός για Τζόουνς, ατομικό ο ΜακΓκι

lucky jones nea fanela

Ο Άρης έχει μπροστά του το ματς με την Διναμό την Πέμπτη και την Τρίτη υπήρξε… απρόοπτο με τον Λάκι Τζόουνς. Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο Γκάρι ΜακΓκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ξανά λόγω του ερεθισμού στον λαγονοψοΐτη αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή του Άρη στην Γεωργία.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Τη τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε σήμερα (18/09) το μεσημέρι ο ΑΡΗΣ, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Dinamo Tbilisi (20/09, 18:00), στο πλαίσιο του Α’ Προκριματικού Γύρου του Basketball Champions League.

Σε μια από τις τελευταίες φάσεις της προπόνησης, ο Lucky Jones τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις σήμερα (18/09) από τον γιατρό της ομάδας μας, Νίκο Κουκουλιά.

Ο Gary McGhee ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα ταξιδέψει κανονικά στην Τιφλίδα.

Πριν από την προπόνηση έγινε ανάλυση της πρωταθλήτριας Γεωργίας με τη χρήση video.

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί αύριο (19/09, 09:40) το πρωί για την Τιφλίδα με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη. Στην πρωτεύουσα της Γεωργίας αναμένεται να αφιχθεί νωρίς το απόγευμα (16:25 τοπική ώρα). Στις 20:00 το βράδυ (ώρα Γεωργίας), η ομάδα μας θα προπονηθεί στο γήπεδο «Tbilisi Sports Palace», χωρητικότητας περίπου 10.000 θεατών, που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Πέμπτης (20/09)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…