Κεντρική Basket League Το πρόγραμμα του τουρνουά “Μαυροσκούφεια”

Το πρόγραμμα του τουρνουά “Μαυροσκούφεια”

koniaris paok ifaistos limnou

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το τουρνουά “Μαυροσκούφεια” με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Κολοσσού Ρόδου, του Ρεθύμνου και του Προμηθέα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με ανακοίνωση της ενημέρωση για το πρόγραμμα του τουρνουά.

Αναλυτικά:

“Μετά τα φιλικά με την IBB και τον Ήφαιστο Λήμνου, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για δύο ακόμα δυνατούς αγώνες προετοιμασίας στο πλαίσιο του τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», το οποίο διεξάγεται στο «PAOK Sports Arena».

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό H Hotels, ενώ την επόμενη μέρα (Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου), θα παίξει με έναν εκ των Προμηθέα Πάτρας και Ρεθύμνου Cretan Kings, ανάλογα με τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας. Το φετινό τουρνουά που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Σ.Δ.Κ.Θ.), θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς στην διάρκεια της πρώτης μέρας (Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου), από τις 17:00 ως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στους χώρους του «PAOK Sports Arena».

Η τιμή του ημερήσιου εισιτηρίου (περιλαμβάνει και τα δύο παιχνίδια) είναι στα 5 ευρώ, ενώ δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου

(17:00): Π.Α.Ο.Κ.- Κολοσσός Ρόδου

(19:00): Ρέθυμνο- Προμηθέας Πάτρας

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου

(17:00): Μικρός τελικός

(19:00): Μεγάλος τελικός”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…