Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Τη Δευτέρα η Παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος

Τη Δευτέρα η Παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος

esake

Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Basket League. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στο Athens Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής).

Αναλυτικά:

“Παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Basket League θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (1/10) με ώρα έναρξης τις 20:00 στο Athens Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής). Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live από το webtv.ert.gr και σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ2 στις 23:45.

Στην εκδήλωση θα δώσουν το «παρών» οι προπονητές και αρχηγοί των 14 ΚΑΕ, οι οποίοι θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου. Στο πλαίσιο της Παρουσίασης θα γίνουν οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Basket League 2017-18, του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2017-18, της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα τιμηθεί, επίσης, η Εθνική ομάδα για την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των χορηγών του ΕΣΑΚΕ.

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, η εκδήλωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για να πραγματοποιηθεί στην Κύμη. Για τεχνικούς λόγους, που ήταν αδύνατο να ξεπεραστούν, αλλά και λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων, η Παρουσίαση τελικά θα διεξαχθεί στην Αθήνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…