Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ρέθυμνο: Πρόβλημα με Οικονομόπουλο – “Γι’αυτό έγιναν αλλαγές στους ξένους”

Ρέθυμνο: Πρόβλημα με Οικονομόπουλο – “Γι’αυτό έγιναν αλλαγές στους ξένους”

rethimno

Το Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει την προετοιμασία του, ενώ αύριο το πρωί θα ταξιδέψει ως την Αθήνα για να δώσει τον πρώτο του φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό (17.00) στο ΣΕΦ.

Τα αγωνιστικά “τεστ” έχουν και συνέχεια, καθώς η κρητική  θα συμμετάσχει στο τουρνουά μπάσκετ της Κέρμεντ (Ουγγαρία) το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου. Την Πέμπτη το πρωί άπαντες θα αναχωρήσουν για την Ουγγαρία και την Παρασκευή θα ανοίξουν την αυλαία της διοργάνωσης στις 18.30, όπου θα αντιμετωπίσουν την Bnei Herzliya (Α1 Ισραήλ). Το Σάββατο θα παίξουν με έναν εκ των Egis Kormend και Helios Domzale στον μεγάλο ή μικρό τελικό του τουρνουά και την Κυριακή θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Η αποστολή της ομάδας περιλαμβάνει όλους τους παίκτες, με τον Κωνσταντίνο Οικονομόπουλο να είναι ο μοναδικός άτυχος. Σήμερα το πρωί τραυματίστηκε στον αχίλλειο και θα παραμείνει στο Ρέθυμνο.

Ο προπονητής της ομάδας, Σταύρος Μυκονιάτης, μίλησε για αυτές τις πρώτες 15 ημέρες της προετοιμασίας, όπου εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. “Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια τους. Τώρα μπαίνουμε σε μία σειρά φιλικών παιχνιδιών πάρα πολύ γρήγορα, απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Περιμένουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα σε αυτά που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα. Σίγουρα η ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη 100% και είναι απόλυτα φυσιολογικό, με την κούραση να είναι σε υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι τα συμπεράσματα θα είναι θετικά. Θα ταξιδέψει όλη η ομάδα μαζί και αυτό είναι καλό γιατί γνωρίζουμε τα παιδιά ακόμα καλύτερα μέσα από τη λειτουργία της ομάδας. Από κει και πέρα ό,τι αποκομίσουμε θα είναι για καλό, θα δούμε τις αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε και σε κάθε αγώνα να εμφανιζόμαστε ακόμη πιο βελτιωμένοι”.

Σχετικά με τις προσθήκες των Εντ Ντάνιελ και Κιθ Κλάντον, οι οποίοι πήραν τις θέσεις των Ουάσινγκτον και Μανιάνγκ σημείωσε: “Ο μεν Ουάσινγκτον είχε έρθει υπό δοκιμή και για αυτό ήρθε μία εβδομάδα νωρίτερα, άρα είχαμε στο μυαλό μας ότι ίσως δε θα έμενε. Από την άλλη μεριά, στην περίπτωση του Μανιάνγκ η ομάδα δεν είχε υπομονή να περιμένει ακόμη περισσότερο, καθώς το παιδί είχε πρόβλημα με την έκδοση του διαβατηρίου του. Ήρθαν δύο παιδιά τα οποία είναι αρκετά έμπειρα. Ο Εντ Ντάνιελ έχει παίξει αρκετά χρόνια στην Ευρώπη και σε καλά πρωταθλήματα. Για τον Κιθ Κλάντον δε νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις, είναι αρκετά καλός παίκτης δείχνοντας τις δυνατότητες του στον ΠΑΟΚ.

Πραγματικά μας δυναμώνουν αρκετά αυτά τα δύο παιδιά και αναμένουμε να δώσουν την ανάλογη ποιότητα στη γραμμή των ψηλών”.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου
17.00 Ολυμπιακός – Ρέθυμνο Cretan Kings (ΣΕΦ)
Τουρνουά Ουγγαρίας
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου
18.30 Ρέθυμνο Cretan Kings – Bnei Herzliya ()
21.00 Egis Kormend – Helios Domzale ()
Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου
18.00 Μικρός Τελικός
20.30 Μεγάλος Τελικός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…