Κεντρική Basket League Άρης “Τώρα έχω το όνειρό μου στα χέρια μου…”

“Τώρα έχω το όνειρό μου στα χέρια μου…”

wamba papageorgiou

Σε τηλεοπτική εκπομπή φιλοξενήθηκαν οι Βαγγέλης Αγγέλου και Λάζαρος Παπαδόπουλος και αμφότεροι μίλησαν για τον Κριστ Γουάμπα ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Άρη.

O κόουτς των “κιτρίνων” τόνισε: “Συνεργαστήκαμε με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο αλλά και τον Γιώργο Μπαλογιάννη που είναι στη Σίνδο. Μας έδωσαν την πληροφορία για την ευκαιρία που ήθελε ο Κριστ και μέσα από την πλατφόρμα του Athlenda την οποία έχει φτιάξει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, οι συνεργάτες μας παρακολούθησαν βίντεο του Κριστ. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η ευρύτερη οικογένεια του μπάσκετ έχει αγκαλιάσει παιδιά σαν τον Κριστ είτε πρόκειται για ελληνόπουλα, είτε για παιδιά από άλλε χώρες. Είμαστε χαρούμενοι που θα είναι μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε την αθλητικότητά του με την μπασκετική φιλοσοφία μας”.

Για τα αγωνιστικά στοιχεία του Γουάμπα, υπογράμμισε: “Μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τα αθλητικά προσόντα του. Τον είδε η επιστημονική ομάδα μας και ο Κριστ επιλέχθηκε γιατί είναι έξυπνος, συναισθηματικός, μορφωμένος, αθλητικός και επικοινωνιακός. Μη ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός είναι μια βάρκα όπου κωπηλατείς τα όνειρά σου. Αυτό έκανε ο Κριστ, ταξίδεψε για να διεκδικήσει την ευκαιρία του”.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είπε: “Το Athlenda ανακαλύπτει αθλητές και ουσιαστικά τους προωθεί για να πραγματοποιήσουν τα όνειρό τους. Μπορεί κάποιος αθλητής να μη διακριθεί στις ηλικίες των 16, 17 ή 18 ευτών, μη ξεχνάμε εξάλλου ότι τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όσο και οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς δεν έπαιξαν στις μικρές εθνικές ομάδες. Επειδή λοιπόν πολλές φορές είναι δύσκολο να αναδείξεις το ταλέντο σου, δημιουργήθηκε το Athlenda το οποίο παρουσιάζει παίκτες από την Ικαρία έως την Καστοριά αλλά και απ’ όλον τον κόσμο. Ο Κριστ είναι ένα παιδί το οποίον δεν ήξερε κανέναν, δεν ήξερε καν που είναι το γήπεδο, ήρθε χωρίς καθοδήγηση και πλέον πραγματοποιεί το όνειρό του”.

Ο Γουάμπα ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Τίποτε δεν είναι εύκολο στη ζωή αλλά αν έχεις το όνειρό σου και το διεκδικείς, είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει ο Θεός. Τώρα έχω το όνειρό μου στα χέρια μου. Έχω την ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτώ για να γίνω αυτό που θέλω στο μέλλον”.

“Γεύση” από την… δουλειά του Γουάμπα (vids): Θυμηθείτε το θέμα πατώντας εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…