Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θρυλική μορφή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ”

“Θρυλική μορφή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ”

bartzokas

Γιώργος Μπαρτζώκας και η Χίμκι θα τιμήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο, καθώς θα συμμετάσχουν στο τουρνουά προς τιμήν του. Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι μία θρυλική μορφή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Είναι ένα δυνατό τουρνουά και ευκαιρία για τους προπονητές να βγάλουν συμπεράσματα. Όμως λίγη σημασία έχει αυτό, το πιο σημαντικό είναι σε ποιου μνήμη γίνεται. Οι εργαζόμενοι στον Παναθηναϊκό, τη ΒΙΑΝΕΞ και οι φίλαθλοι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Για το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι μια μορφή θρυλική και με τον τρόπο που τιμάται σήμερα από τόσο κόσμο, ομάδες και παίκτες, είναι ό,τι καλύτερο για τη μνήμη του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε, όχι μόνο αγωνιστικούς λόγους, αλλά για τη σημασία του τουρνουά αυτού στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών δημιούργησε μια μεγάλη παράδοση που καλείται να συνεχιστεί και είμαι σίγουρος πως θα συνεχιστεί. Αυτοί οι σύλλογοι είναι γίγαντες του αθλητισμού και πάντα θα κυριαρχούν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν γνώριζα προσωπικά τον Παύλο Γιαννακόπουλο, αλλά από όσο είχα μάθει ήταν πολύ ζεστός άνθρωπος και προσέγγιζε τον καθέναν με ανθρώπινο ενδιαφέρον. Ήταν ένα παντοδύναμος ιδιοκτήτης ομάδας, αλλά με πολύ σημαντική ανθρώπινη υπόσταση και αυτό ήταν πολύ σημαντικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…