Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πέρυσι μετά τα φιλικά φάγαμε κάτι κατραπακιές…”

“Πέρυσι μετά τα φιλικά φάγαμε κάτι κατραπακιές…”

zaras thodoris

Για το ματς με την Μπουγιουκσεχίρ αλλά και για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα φιλικά μίλησε ο Θοδωρής Ζάρας που δεν έδειξε να τον απασχολούν οι θετικές εμφανίσεις στα παιχνίδια προετοιμασίας, προσθέτοντας πως αυτό έγινε και πέρυσι αλλά η ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν άρχισε με άσχημο τρόπο.

Συγκεκριμένα είπε:

“Ηταν ένα καλό τεστ για μας απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δείξαμε καλά στοιχεία αλλά πρέπει να διορθώσουμε πράγματα και μπροστά και πίσω. Θέλουμε δουλειά. Ελπίζω αρχές του Οκτώβρη στα τρία συνεχόμενα παιχνίδια που θα έχουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι”.

Για τα στοιχεία του φετινού ΠΑΟΚ: “Θα στηριχθούμε στην ενέργεια στην άμυνα, πολυφωνία στην επίθεση, πολλά plays αλλά θα μπορούμε να απαντήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον”.

Για την θετική εικόνα στα φιλικά: “Και πέρυσι ήμασταν σε καλό δρόμο στα φιλικά αλλά φάγαμε κάτι κατραπακιές… Τουλάχιστον αντιδράσαμε. Τα φιλικά βγάζουν συμπεράσματα είναι καλό να είναι θετικά, αλλά να μην επαναπαυόμαστε γιατί το περσινό πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα”.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: “Μπορεί να κάνει παραπάνω πράγματα στο Κύπελλο Ελλάδας, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα να διεδικήσει την τρίτη κερδίζοντας όλους στην έδρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…