Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πατέρας για όλους μας ο Παύλος”

“Πατέρας για όλους μας ο Παύλος”

Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε το “παρών” στο gala, που πραγματοποιήθηκε για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος“. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε μίλησε για τον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού και σημείωσε ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν πατέρας για όλους.

Αναλυτικά:

“Πιστεύω πως όλοι καταλαβαίνουν την προσφορά του κυρίου Παύλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ συνολικά κι όχι μόνο στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα πρόσωπο που όλοι θαύμαζαν και σέβονταν. Ήταν απίστευτη η εμπιστοσύνη που μου έδωσε όπως και σε όλους τους ανθρώπους που δούλευαν για τον Παναθηναϊκό εκείνη την περίοδο κι είναι δύσκολο να τον ξεχάσουμε. Ήταν σαν πατέρας για όλους μας”.

Πως βλέπετε το ευρωπαϊκό μπάσκετ χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο; 

“Είναι μια τεράστια απώλεια για όλους. Είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Παύλο. Όλοι είμαστε λυπημένοι για αυτό, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Προσωπικά έχω πολλά πράγματα να θυμάμαι, 13 χρόνια είναι μια μεγάλη περίοδο. Αυτό που ήταν απίθανο, ήταν η ενέργεια που έβαζε κάθε φορά που ερχόταν να δει την ομάδα και να μιλήσει σε όλους μας. Ξεκινώντας από τους παίκτες, το σταφ και όταν μιλούσε σε εμένα, ήταν έτοιμος να μας βοηθήσει σε κάθε κατάσταση”.

Πως νιώσατε όταν σας ζήτησε ο Παναθηναϊκός να έρθετε εδώ;

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση να είμαστε εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Πρίφτη

Σε πένθος βυθίστηκε ο Παναθηναϊκός, καθώς ο τεχνικός του,  έχασε τον πατέρα του και περνάε…