Κεντρική Basket League Άρης “Οταν φόρεσα την φανέλα του Άρη, με διαπέρασε κάτι σαν ηλεκτρισμός!”

“Οταν φόρεσα την φανέλα του Άρη, με διαπέρασε κάτι σαν ηλεκτρισμός!”

miriounis

Με αφορμή το γεγονός πως το “Κλεάνθης Βικελίδης” γέμισε στο ματς του ποδοσφαιρικού Άρη απέναντι στον Λεβαδειακό και ένα σχόλιο που “ανέβασε” στο διαδίκτυο για τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Χρήστος Μυριούνης μίλησε για το διάστημα που έπαιξε στους “κίτρινους” αλλά και για την τωρινή προσπάθεια που γίνεται στην ΚΑΕ.

Ο άλλοτε καλαθοσφαιριστής του Άρη στην κυριολεξία έσταζε… μέλι για τους “κίτρινους” και μεταξύ άλλων δήλωσε στο “Yellow Radio”:

“Ήταν ένα παιδικό όνειρο να φορέσω την φανέλα του Αυτοκράτορα. Ηταν η πρώτη μεταγραφή του SUPER 3 και αυτό ηταν πολύ τιμητικό. Για λίγο τότε ήταν ο Σαουρίδης και ο SUPER 3. Ηταν όνειρο ζωής να παίξω στον Αρη, ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδι. Νιώθω ευλογημένος… Η γεννιά μου μεγάλωσε με τον Άρη. Δεν υπήρχε άλλη ελληνική ομάδα τότε τόσο ψηλά. Οταν εγώ φόρεσα την φανέλα (σ.σ. του Άρη), με διαπέρασε κάτι σαν ηλεκτρισμός! Τον Γκάλη και τον Γιαννάκη τους είχα συμπαίκτες στον Παναθηναικό, ήταν τιμή μου αυτό”.

Για τον κόσμο του Άρη και την προσπάθεια της ΚΑΕ: “Είδαμε και πέρυσι, μια ντροπιαστική χρονιά για τον Άρη που σώθηκε στο τέλος, πόσος κόσμος πήγαινε στο Αλεξάνδρειο. Το μπάσκετ μπήκε σε μια καλή πορεία με τον Γουλιέλμο και τον Παπαγεωργίου. Είναι μαγαζί γωνία ο Άρης. Εμένα ο πεθερός μου ήταν ο Τάκης ο Λουκανίδης και έχω δεσμούς με τον Άρη”.

Για το ότι ο Άρης έχει μπει σε μια κανονικότητα πλέον: “Μου αρέσει που γίνονται μικρά βήματα, δίχως βιασύνη. Η ομάδα είναι σε σωστές ράγες. Υπομονή να έχουμε και όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι ο Άρης να κερδίσει εύκολα την Διναμό και να πάρει μια καλή διαφορά. Δεν ξέρω όμως αν κάνει καλό μια ευρωπαική πορεία γιατί αυτό χρειάζεται βάθος στο ρόστερ. Βέβαια εύχομαι να προχωρήσει στην Ευρώπη”.

Για το αν μπορεί ο Άρης να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος: “Το εύχομαι… Εγώ θέλω η Θεσσαλονίκη να είναι δυνατή πάντα. Θέλω να έρθω πολύ να έρθω (σ.σ. στη Θεσσαλονίκη) αλλά δεν έχω χρόνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…