Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Οι παίκτες ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα του Περιστερίου”

“Οι παίκτες ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα του Περιστερίου”

kotsis

Το Περιστέρι συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς. Ο γυμναστής της ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, Μάνος Κότσης, μίλησε για την έως τώρα προετοιμασία και όπως τόνισε οι παίκτες ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση, όλοι τους να επιδεικνύουν υψηλό κίνητρο. Κατά συνέπεια, η δουλειά των προπονητών γίνεται, αυτομάτως, ευκολότερη. Προκειμένου να εμφανιστεί μία ομάδα σε καλή φυσική κατάσταση στο πρωτάθλημα, απαιτείται συνολική δουλειά απ’ όλο το προπονητικό τιμ. Πρέπει να συγκεραστούν οι ανάγκες των προπονητών για την τακτική προετοιμασία της ομάδας με τις επιθυμητές προσαρμογές στην φυσιολογία των αθλητών. Θεωρώ πως έχει χτιστεί μία καλή βάση πάνω στην οποία θα μπορέσουμε να δουλέψουμε καθ’ όλη τη σεζόν.

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας: “Η ικανότητα των παικτών να ανταποκρίνονται στα φορτία του προγράμματος, είναι αναμφίβολα ικανοποιητική, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν επιδέχεται σταδιακή βελτίωση.  Αυτό που πραγματικά θέλουμε όλοι να βλέπουμε, είναι παίκτες οι οποίοι είναι υγιείς, κινούνται αποδοτικά στο γήπεδο και αισθάνονται οι ίδιοι πως μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα τόσο στο παιχνίδι όσο και στην προπόνηση”.

Για το πότε το Περιστέρι θα βρίσκεται στο 100%: “Σε μια πολυμελή ομάδα, θεωρώ πως ο στόχος δεν είναι να φτάσουν όλοι στο (μη μετρήσιμο) 100%. Πρωτίστως, αυτό που αποζητάμε είναι η δημιουργία συνέργειας, δηλαδή το σύνολο να λειτουργεί καλύτερα από το άθροισμα των μελών του. Ευελπιστούμε πως, όσο προχωράει η χρονιά αυτό θα γίνεται ολοένα και πιο εμφανές, τόσο σε εμάς όσο και στον κόσμο της ομάδας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…