Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο πατέρας μου θα ήταν χαρούμενος…”

“Ο πατέρας μου θα ήταν χαρούμενος…”

pavlos giannakopoulos

Το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” θα ξεκινήσει σήμερα και το “παρών” στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού. Ο διοικητικός ηγέτης των “πρασίνων”, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τόνισε ότι η παρουσία όλων των τμημάτων στο “Νίκος Γκάλης” θα χαροποιούσε τον πατέρα του.

Αναλυτικά:

“Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε στη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε τόσα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω την Ευρωλίγκα που ενέταξε το τουρνουά στο καλεντάρι και τις ομάδες που αμέσως ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας. Τα έσοδα από το τουρνουά αλλά και από άλλες δράσεις φέτος θα πάνε στο ίδρυμα ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’, για να έρθουν κι άλλα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και το μπάσκετ. Έχω την ενημέρωση πως μετά από πολλά χρόνια θα βρεθούν στο ίδιο κτίριο οι άνθρωποι από όλα τα τμήματα. Αυτό θα έκανε τον πατέρα μου πολύ χαρούμενο, γιατί πάντα είχε ως όραμα έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό“.

Για το αν “πάγωσαν” οι ποινές του από την Ευρωλίγκα: “Ποτέ σε μια κόντρα δεν ευθύνεται η μία πλευρά. Πάντα φταίνε και οι δύο πλευρές. Από την πλευρά μας κάποιες δράσεις θεωρήσαμε πως ξεπέρασαν τα όρια. Καθίσαμε, συζητήσαμε και προχωρήσαμε μπροστά για το καλό του αθλήματος και της διοργάνωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…