Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει και φέτος…”

“Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει και φέτος…”

basket vieirinia

Με αφορμή την παρουσία του στο φιλικό με την Μπουγιουκσεχίρ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε για την ομάδα μπάσκετ:

“Έρχομαι να δω τα παιδιά. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που αγαπώ πολύ και μου αρέσει. Φέτος αν και όσο έχω χρόνο θα έρχομαι στο Παλατάκι”.

Για το αν έπαιζε μπάσκετ: “Βλέπεις το ύψος μου… Δεν νομίζω ότι ταιριάζει τόσο πολύ. Αλλά είναι ένα άθλημα που μου αρέσει πολύ να βλέπω και αν μπορούσα να παίξω, θα μου άρεσε”.

Για το τι μπορεί να καρπωθεί η ομάδα μπάσκετ από το ποδόσφαιρο: “Κάτι θετικό. Εμείς στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχουμε ανέβει πολύ. Είμαστε ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Στο μπάσκετ ξέρουν ποιος είναι το φαβορί. Η διαφορά στα μπάτζετ είναι μεγάλη. Νομίζω όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα παλέψει”.

Για την παρουσία του φιλικό:” Πρώτο φιλικό που βλέπω, βλέπω πολλά νέα παιδιά. Μη με ρωτήσετε ποιος είναι ο καλύτερος ή αν παίζουν καλά ή όχι. Μου αρέσει να βλέπω καλό μπάσκετ. Αυτό το παιχνίδι σήμερα είναι ένα πολύ καλό φιλικό για την ομάδα. Αν έχω χρόνο θα με ξαναδείτε εδώ”.

Για το αν παρακολουθεί Ευρωλίγκα και NBA: “Όσο μπορώ να βλέπω, το κάνω. Φυσικά το ΝΒΑ είναι η κορυφή για το μπάσκετ. Αλλά και στην Ευρωλίγκα, βλέπω. Μου αρέσουν τα φάιναλ φορ. Στο ΝΒΑ ήμουν Κόμπι και τώρα είμαι Λεμπρόν”.

Για τον παίκτη που του άρεσε από τον μπασκετικό ΠΑΟΚ: “Δεν είμαι καλός με το μάτι να ξεχωρίσω. Μου άρεσε η ομάδα. Είδα να δω όλα τα ντέρμπι. Μου άρεσε να βλέπω αυτά τα παιχνίδια”.

Για τη μπασκετική ομάδα του ΠΑΟΚ: “Τα παιδιά προσπαθούν, παλεύουν. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι να έρθει πολύ κόσμος γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει. Με τόσες δυσκολίες κάνει πολύ καλή δουλειά”.

Για την σημασία ενός γεμάτου γηπέδου: “Πέρυσι σχεδόν όλη την σεζόν παίζαμε σε άδεια Τούμπα. Εδώ είναι και κλειστό το γήπεδο και είναι πολύ καλό για τα παιδιά να βλέπουν τον κόσμο. Άλλο να βλέπεις γεμάτο το γήπεδο κι άλλο άδειο. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο σε όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο στα ντέρμπι. Να στηρίξουν αν μπορούν την ομάδα. Είναι εντελώς άλλο πράγμα ένα γεμάτο γήπεδο με ένα άδειο για τους παίκτες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…