Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να συνεχιστεί η δουλειά”

“Να συνεχιστεί η δουλειά”

Η ΑΕΚ κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο τουρνουά της Κύπρου, καθώς πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, δήλωσε μετά το τουρνουά ότι πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά.

Αναλυτικά:

“Το ότι νικήσαμε τρεις ομάδες τις Ευρωλίγκας, δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει να δείξουμε την ίδια συνέπεια και την ίδια σοβαρότητα που δείξαμε στα μεγαλύτερα διαστήματα των τριών αγώνων μας εδώ στο τουρνουά.

Προφανώς είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές για την απόδοση που είχαμε, αλλά κυρίως για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε σε αυτούς τους αγώνες την κούραση μας. Δείξαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Σε ότι αφορά στο σημερινό αγώνα, περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο το ματς. Είχαμε κενά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο από τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος. Χάσαμε κάποια στιγμή την αγωνιστικότητα και την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να διαθέτουμε στη μεγαλύτερη διάρκεια και αυτό θα επιδιώξουμε να δουλέψουμε το επόμενο διάστημα.

Είμαι ικανοποιημένος, όπως προείπα γιατί μπορέσαμε να διαχειριστούμε πράγματα. Αυτό είναι το σημαντικό. Είμαι ικανοποιημένος γιατί πήγαμε καλά και στην άμυνα και την επίθεση. Όμως, πρέπει να αποφύγουμε κάποια αστοχία του μυαλού μας που έχει να κάνει με τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την επόμενη ημέρα. Όπως είπα και πριν, η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Δεν έχουμε κάνει τίποτα…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Βεβαιότητα στην ΑΕΚ για άρση των ban, κανένα θέμα με Χάρις

Στην ΑΕΚ επικρατεί βεβαιότητα ότι τα εναπομείναντα ban θα αρθούν εγκαίρως. Παράλληλα, δεν …